Om ERC Systems AB

Vi är specialister på relining och har under åren genomfört hundratals uppdrag åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare över hela landet. Vi finns i Norrköping och Stockholm och kan snabbt vara på plats med våra certifierade montörer och den senaste tekniken för att hjälpa våra kunder.

Ikon

En trygg ekonomisk partner

ERC är ett av reliningsbranschens ekonomiskt starkaste bolag och har tilldelats AA-kreditvärdighet och UC:s högsta kreditvärdighet. Det gör oss till en stabil och långsiktig partner för våra kunder.

Ikon dokumentation

Noggrannhet & kompetens

Alla våra uppdrag utförs med noggrannhet, hög kompetens och modern teknik. Det garanterar både våra samarbetspartners och dig som kund ett riktigt bra slutresultat när du anlitar oss.

Ikon

Alltid generösa garantier

Vi lämnar 5 års garanti på utförda entreprenader enligt gällande branschnormer.

Vi expanderar och söker fler duktiga medarbetare

Behovet av relining och våra övriga tjänster är mycket stort och vårt företag växer. Idag finns vårt bolag i Norrköping och Stockholm och härifrån hjälper vi fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare över hela Sverige. Är du intresserad av att bli en del av vårt fantastiska team? Ansök redan idag.

Intresserad? Varmt välkommen att kontakta mig!

Mitt namn är Patrik Hjalmarsson och jag hjälper våra nya kunder med frågor om våra tjänster. Hör gärna av dig till mig för mer information om relining eller om du önskar ett kostnadsförslag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Patrik Hjalmarsson

Försäljning/Arbetsledning

0733-60 43 09
patrik@ercsystems.se