Rörfräsning

När rör drabbats av rotintrång eller när det har samlats alltför mycket hård beläggning i rören kan rörfräsning vara den bästa metoden för att lösa problemet. Arbetet inleds med en rörinspektion där vi filmar rören från insidan så att vi tillsammans med dig kan ta beslut om att rörfräsning är den bästa lösningen.

Snabbt på plats för att hjälpa dig

Rörfräsning genomförs med högtrycksspolning i kombination med kedjor och roterande munstycken som fräser bort de hårda beläggningar som uppstått i systemet. Det rör sig vanligtvis om rost, rotintrång, betongrester eller andra beläggningar som börjat täppa till rören. Oavsett vad problemet beror på kan vi snabbt vara på plats för att hjälpa dig.

Vi garanterar alltid ett bra slutresultat

Vi har lång erfarenhet av rörfräsning och använder alltid den senaste tekniken. För att garantera ett perfekt slutresultat avslutar vi alltid arbetet med att filma insidan av rören och dokumenterar skillnaden som fräsningen möjliggjort. Komplett dokumentation och filmmaterial levereras på ett USB-minne eller via en länk som vi skickar till din e-postadress.

Så går rörfräsning till

Kontakt

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig!

Mitt namn är Anton Flyxén och jag hjälper våra nya kunder med frågor om våra tjänster. Hör gärna av dig till mig för mer information om relining eller om du önskar ett kostnadsförslag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anton Flyxén
Försäljning/Arbetsledning
0708-40 94 31
anton.flyxen@ercsystems.se