Rörinspektion

Med hjälp av den senaste kameratekniken kan vi på ERC Systems, med hjälp av filmning, inspektera dina rör från insidan och snabbt hitta problemet i ditt avloppssystem. Det kan röra sig om omfattande avlagringar, sprickor, läckage, rotangrepp eller helt enkelt föremål som fastnat. Oavsett orsak är vi snabbt på plats för att hjälpa dig.

Inspektera innan problemet är akut

En rörinspektion kan naturligtvis genomföras även om inget akut problem uppstått. En inspektion av rörens skick kan ske i samband med fastighetsförsäljningar, inför reparationer eller i kontakten med försäkringsbolag. Med en rörinspektion kan du i ett tidigt skede upptäcka problemen innan de blir akuta så att du slipper större och mer kostsamma åtgärder längre fram.

Kunnig personal

Vill du veta i vilket skick dina rör är, har du ett problem som du vill lokalisera eller ska du renovera och behöver veta var rören ligger? Vår erfarna personal kan hjälpa till med detta. Resultatet av rörinspektionen levereras på ett USB-minne eller via en länk som vi skickar till din e-postadress.

Så genomför vi rörinspektion

Kontakt

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig!

Mitt namn är Anton Flyxén och jag hjälper våra nya kunder med frågor om våra tjänster. Hör gärna av dig till mig för mer information om relining eller om du önskar ett kostnadsförslag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anton Flyxén
Försäljning/Arbetsledning
0708-40 94 31
anton.flyxen@ercsystems.se